Golden Palace

Afgewezen kansspelvergunning (Laatst bijgewerkt: 16 juni, 2021)
Klik hier voor vergunde casino's

Al meer dan 50 jaar een begrip in gokminnend België.

Populaire casino's

777.be

97
Score
Mobiele App Mobiele App
Live Chat Live Chat
Live Casino Live Casino
Neteller Neteller
- Bonus
- Free Spins
Naar casino
Napoleon Sports & Casino

96
Score
Mobiele App Mobiele App
Live Chat Live Chat
Live Casino Live Casino
Neteller Neteller
- Bonus
- Free Spins
Naar casino
Unibet.be

95
Score
Mobiele App Mobiele App
Live Chat Live Chat
Live Casino Live Casino
Neteller Neteller
- Bonus
- Free Spins
Naar casino
86
Score
Populariteit

Golden Palace is een naam die in België al meer dan 50 jaar klinkt als een klok. Sinds 28 maart 2012 ook online, waar het is uitgegroeid tot een allround gaming platform. Een heus ‘kingdom of fun’.

90/100 Beoordeeld door GuideCasino.be

Casino bonussen zijn sinds maart 2020 in België verboden. Maar niet getreurd: er zijn alternatieven!

100/100 Beoordeeld door GuideCasino.be

GoldenPalace.be is overzichtelijk en makkelijk navigeerbaar. Duidelijke categorieën en een prima zoekfunctie laten je vlot door duizenden casino games scrollen.

89/100 Beoordeeld door GuideCasino.be

Golden Palace ondersteunt bezoekers vlot via e-mail, maar zou er goed aan doen ook te investeren in andere hulpopties. Customer care moet altijd een speerpunt zijn!

50/100 Beoordeeld door GuideCasino.be

Samenvatting

Golden Palace is niet zomaar een casino, het is een ‘Kingdom of Fun’. Met voor ieder wat wils: casinospelen, dice games, live casino spellen, sportweddenschappen en zelfs virtual sports. Dat uitbetalingen bij de aanbieder soms wat voeten in de aarde hebben, is een klein smetje op de spelvreugde.
Bomvolle spelcatalogus
Golden Palace toernooien
Live casino van Authentic Gaming
Minimale opname van €50
Geen live chat support
Geen e-wallet als betaaloptie

Details

Naam
Golden Palace
Uitgebracht
28/03/2013
VIP-programma
Nee

Spelaanbod

Spelsoorten

Blackjack Blackjack
Baccarat Baccarat
Roulette Roulette
Live Casino Live Casino
Craps Craps
Slots Slots
Poker Poker
Game Shows Game Shows

Providers

Betaling

Betaalopties

Bancontact Bancontact
Bank Transfer Bank Transfer
HiPay HiPay
MasterCard MasterCard
PaySafeCard PaySafeCard
VISA VISA

Storting

Minimale storting
50€

Opname

Minimale opname
10€

Klantenservice

E-mail

E-mail support
Ja
E-mailadres

Golden Palace Review

Golden Palace is het online casino van de gelijknamige Belgische speelhalketen. Het is voor fanatieke online gokkers een gouden gelegenheid om hun geluk te beproeven, want er is nogal wat te doen. GoldenPalace.be combineert de kracht van het casino online met de magie van de speelhal, maar kijkt ook naar de toekomst (virtual sports en esports). In deze review kijken we kritisch naar het totaalpakket van het Golden Palace casino. Waar wacht je nog op? Maak kennis met The Kingdom of Fun!

Inhoud Golden Palace review

Het ‘koninkrijk’ van Golden Palace werd gesticht in 1963 door de Italiaanse migrant Mario Menegalli. Hij zocht economisch geluk in ons land en vond het door een waar gokimperium op te bouwen. Eerst met de exploitatie van kansspelen in Brusselse cafés, vanaf de jaren negentig – met hulp van zijn kinderen (Massimo en Daniela) – met eigen speelhallen.

Uiteraard had Brussel de primeur van de allereerste Golden Palace. Inmiddels zijn dat er meer dan 40, waaronder een speelhal in Boulogne-sur-Mer. En sinds 28 maart 2012 ook een legaal platform: GoldenPalace.be, met het totaalpakket aan fun – online casino, bookmaker én dice games. Daarnaast beschikt het nog over sportweddenschappen (ook voor virtual sports en esports).

Volgens de familie Menegalli dankt Golden Palace haar succes, naast kwaliteit, grotendeels aan haar nauwe banden met haar spelers en de gemeenschap. Zo is het bedrijf nadrukkelijk aanwezig in de gemeenten waarin het is gevestigd. Het kansspelbedrijf steunt lokale organisaties, liefdadigheidsinitiatieven en sportclubs, zoals Royal Antwerp, KV Mechelen, KV Kortrijk, Telenet Giants Antwerp en Spirou Charleroi. Kortom, Golden Palace is en wordt graag gezien!

Golden Palace Info
SpelprovidersAir Dice, Authentic Gaming, Big Time Gaming, Betsoft, BF Games, Booongo, Core Gaming, Endorphina, ELK Studios, Evolution, Ezugi, Fazi, GameArt, Greentube, Habanero, IGT, Lightning Box, NetEnt, OGS, Pariplay, PGSoft, Platipus, Playson, QuickSpin, Red Rake Gaming, Rubyplay, Scientific Games, Spinmatic, Tom Hom, Thunderkick
SpelcatalogusMeer dan 1650 casino games, zoals:

 

  • Baccarat
  • Bingo
  • Blackjack
  • Dice Games
  • Dice Slots
  • Keno
  • Live Casino Games
    • Live Baccarat
    • Live Blackjack
    • Live Poker (Casino Hold’em)
    • Live Automatic Roulette
    • Live Roulette
  • Online Slots
    • 3D-Slots
    • Classic Slots,
    • Jackpot Slots
    • Megaways Slots
    • Videoslots
  • Roulette
  • Sic Bo
  • Video Poker
  • Virtual Sports
WelkomstbonusNee, per 1 maart 2020 is de online casino bonus in België in de ban
LoyaliteitsprogrammaNee, op het moment niet.
Betaalmethoden
  • Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Debet Mastercard
  • Debet VISA
  • Golden Card
  • Golden Palace speellocatie
  • HiPay (o.a Belfius en ING)
  • PaysafeCard
Klantenservice
  • E-mail
  • FAQ
Mobiele appsGeen eigen casino app, wel compatibel op mobiele devices
Minimale storting€10
Minimale opname€50
KansspelvergunningenA+424838, B+3767, FA+126426

Golden Palace bonussen en promoties

Golden Palace Casino Bonus

Ook qua casino bonussen en promoties was Golden Palace graag gezien. We spreken in de verleden tijd, want inmiddels is de no deposit welkomstbonus op GoldenPalace.be passé. Ook free spins, gratis geld en andere beloningen zijn – op het moment van schrijven – niet langer te vinden op de promotiepagina van het online casino. De reden: een wettelijk verbod op de casino bonus, dat sinds 1 maart 2020 is afgekondigd. ‘Het is kansspelaanbieders niet langer toegestaan bonussen van eender welke soort uit te reiken’, klinkt het in een uitgebreide verklaring (zie beeld) op GoldenPalace.be.

Casinotoernooien

Golden Palace Casinotoernooien

In plaats van casino bonussen promoten veel goksites nu vooral hun games in allerlei casinotoernooien. Zo ook Golden Palace. Dagelijks staan er vier toernooien gepland, respectievelijk tussen 10:00-12:00, 12:00-14:00, 16:00-18:00 en 20:00-22:00. De beste drie spelers maken aan het eind van elke competitie kans op een fraai geldbedrag. De winnaar ontvangt €100 cash, de tweede €50 en nummer drie €25. Meer en specifieke informatie over de verschillende toernooien vind je op de toernooipagina van GoldenPalace.be.

Golden Palace loyaliteitsprogramma

En wat dan met het loyaliteitsprogramma? GoldenPalace.be heeft daar ook afscheid van genomen. Waar je in het verleden nog Golden Palace Coins (GPC) kon inwisselen voor VIP-bonussen als gratis cash, is dat nu ook verleden tijd. Althans, op het moment. De verwachting is namelijk dat het online casino, net zoals bijvoorbeeld 777.be, op termijn kiest voor een aangepast loyaliteitsprogramma waarin punten kunnen worden ingewisseld voor geschenken (vouchers, gadgets, et cetera) in plaats van bonussen.

GoldenPalace.be heeft reeds toegezegd dat het zich gaat focussen op andere manieren om het Kingdom of Fun zo leuk mogelijk te houden: een betere gebruikservaring, nieuwe en verbeterde acties en promoties, diepgaande analyses van sport- en esports-evenementen (voor weddenschappen) en meer uitdagende spellen van alle soorten. Dat belooft dus!

Golden Palace Spelcatalogus

Golden Palace spelcatalogus

Goed nieuws dus voor de reeds sterke spelcatalogus van GoldenPalace.be. Dat GoldenPalace.be zowel een A+- als B+-vergunning op zak heeft, zien we namelijk ook terug in het spelaanbod. De catalogus van ruim 1650 games bestaat uit klassieke (live) casinospelen en toppers uit de speelhal, zoals dice games als Ramses Dice, Royal Dice en Six Dice. Daarmee zijn ook direct drie van de vele exclusieve spelletjes genoemd die je kunt vinden in het online casino.

Online slots

Net als bij veel andere online casino’s vormen online slots de hoofdmoot van het spelaanbod. In totaal zijn er 1294 online slots te vinden, die zijn te verdelen in klassieke speelautomaten (Jackpot 6000, Mega Joker), videoslots (Gonzo’s Quest, Wild Toro, The Grand), jackpot slots (Joker Gems, Divine Fortune) en megaways slots (Monopoly Megaways). Daarnaast zijn er ook nog ruim 70 dice slots te vinden in de dice games-sectie.

Hoewel Golden Palace over heel wat titels beschikt, schitteren heel wat bekende namen door afwezigheid. Dat geldt zowel voor de gameontwikkelaars als de online slots. Denk bijvoorbeeld aan Mega Moolah van Micrograming. En ook niet alle bekende games van NetEnt, een ontwikkelaar die wel aanwezig is, zijn te vinden in de catalogus. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat het een relatief jong online casino is – pas sinds 2017 kan het via de A+-licentie échte gokkasten aanbieden.

Maakt dat GoldenPalace.be minder leuk? Nee, integendeel zelfs. In plaats van de usual suspects kom je nu heel wat unieke en exclusieve online slots tegen van ontwikkelaars die je nergens anders ziet. Het loont dus om zelf eens een kijkje te nemen, zeker als je toe bent aan iets nieuws.

Tafelspelen

Naast gokkasten biedt GoldenPalace.be online ook een kleine hoeveelheid tafelspelen aan. Dit zijn vooral de gekende spellen zoals baccarat, blackjack, poker, roulette, sic bo en video poker. Veel van deze tafelspelen komen in verschillende kleuren en smaken voorbij, ook in het live casino (zie later). Voor de geautomatiseerde versies moet je overigens in de dice games-sectie zijn. Vraag ons niet waarom, maar het is toch echt zo. Een beetje verwarrend wel en niet echt gebruiksvriendelijk.

Overige spellen

Golden Palace Virtual Sports

Bingo, keno, sic bo en video poker zijn de overige casino games die, al dan niet in de dice games-sectie, voorbijkomen op de website van de aanbieder. Daarnaast beschikt het Golden Palace casino ook nog over zogenoemde virtual sports waar je op kunt gokken. Dit zijn virtuele sportwedstrijden waarvan de uitkomst wordt bepaald door de Random Number Generator (RNG). Het principe werkt exact hetzelfde als wedden op sport, met het verschil dat het dus niet echt is. Alleraardigst om eens te proberen.

Golden Palace Live Casino tafelspelen

Het live casino van GoldenPalace.be draaide in het verleden volledig op spellen van Authentic Gaming, maar inmiddels zijn ook Ezugi en Evolution van de partij.  Daardoor geniet je via je laptop of mobiele device niet langer alleen live van roulettetafels in wereldberoemde casino’s, maar ook prachtige blackjacktafels, game shows en meer. En dat allemaal in full HD.

Live Roulette

Authentic Roulette Turbo

In het live casino ben je een muisklik verwijderd van de luxe van de mooiste casino’s ter wereld. Zo kan je live roulette spelen in goktempels als Foxwoods, Royal Casino (Aarhus) en Bad Homburg. Met alles erop en eraan: charmante croupiers, heuse roulettetafels en uiteraard de sfeer en ambiance van de real deal.

Geef je liever de voorkeur aan snelheid, dan zijn er ook diverse versies van auto(matic) roulette / turbo roulette waarmee je aan de slag kunt. De focus ligt dan puur en alleen op het draaiende rad. Het is inzetten, rien ne va plus, draaien en weer door. Ook dit speelt zich overigens meestal af in een echt casino.

Live Blackjack

Hoewel de hoevelheeid blackjacktafels in schril contrast staat met het aantal roulettespelletjes, kunnen fans van de Amerikaanse versie van eenentwintigen ook hun geluk op. Er is namelijk voor elk wat wils: van de klassieke versie tot 21+3 en uiteraard een speciale VIP-tafel (‘Blackjack VIP’).

Game shows

Bombastische spelshows en money wheels vind je ook in het live casino, maar het zijn er niet zoveel. Bekende toppers als Crazy Time, Monopoly Live en Deal or No Deal zijn wel gewoon van de partij.

Golden Palace Storten en Opnemen

Betaalmethodes Golden Palace

Golden Palace biedt verschillende bekende betaalmethoden aan om geld te storten en op te nemen. Maar vooral het afnemen van geld heeft nogal wat voeten in de aarde. Het kan lang duren en ook pas vanaf €50. Dat kan beter, GoldenPalace.be!

Hoe storten op GoldenPalace.be?

Geld overmaken naar je speelrekening is zo gepiept. Druk op de knop ‘storting’ en stort via jouw debetkaart (Bancontact, Mastercard, VISA), prepaidkaart (Paysafecard, Golden Card) of de betaaldienst HiPay, waarmee je kunt internetbankieren met Belfius of ING. Bij al deze opties geldt dat het bedrag direct op je speelrekening staat, maar dat wel minstens €10 moet worden overgemaakt.

Overigens is Golden Palace een van de weinige aanbieders die in de betaalsectie netjes aangeeft hoeveel geld je deze week al stortte. Een prima ontwikkeling, want dat zorgt voor bewuster en verantwoorder speelgedrag.

Hoe geld opnemen op GoldenPalace.be?

Waar het een eitje is om te storten, is het een hels karwei om je winsten uit te cashen. En dat heeft vooral te maken met het feit dat de minimale uitbetaling €50 bedraagt. Daarmee lijkt GoldenPalace.be vooral te mikken op de zogenoemde high rollers, spelers met flink wat cash in hun zakken.

Maar dat is nog niet alles: de uitbetaling laat (vaak) ook lang op zich wachten. Zo duurt het via een ouderwetse bankoverschrijving gemiddeld 5 dagen (!). Gelukkig is er nog de optie om je geld af te halen in een van de speelzalen in Brussel, Vlaanderen of Wallonië. Dat gaat aanzienlijk sneller, maar is wellicht wat omslachtig.

Overigens kan je pas geld afnemen als je identiteit daadwerkelijk is geverifieerd. Dat doe je door in jouw spelersprofiel, onder het kopje ‘mijn documenten’, je identiteitskaart te uploaden. Zowel de voor- als achterzijde van je persoonlijke document moet ter verificatie worden aangeboden.

Overzicht betaalmethoden

BetaalmethodeSoortMin. StortingMax. StortingVerwerkingstijd StortingVerwerkingstijd Opname
BancontactDebetkaart€10€500Direct
BankoverschrijvingInternetbankieren€10€500Direct5 werkdagen
HiPayInternetbankieren€10€500Direct
Golden CardPrepaidkaart€10€500Direct
MasterCardDebetkaart€10€500Direct
PaysafeCardPrepaidkaart€10€500Direct
SpeelzaalFysiek€10€5000-24 uur
VISADebetkaart€10€500Direct

Spelproviders

Golden Palace Spelproviders

Het spelaanbod van Golden Palace wordt verzorgd door een bont gezelschap gameontwikkelaars. Dat is lang niet zo breed als bij andere online casino’s, zoals bijvoorbeeld Circus, StarCasino en Unibet, maar is daarmee niet minder aantrekkelijk. Het is eigenlijk wel verfrissend, leuk voor de verandering ook.

Zo kom je op GoldenPalace.be heel wat spelproviders tegen die je elders niet of nauwelijks ziet. Denk aan de live casinoprovider Authentic Gaming. Ook games van producenten als Booongo, Platipus en Red Rake Gaming kom je niet overal tegen. Ben je dus op zoek naar kansspelen van unieke gameontwikkelaars, dan weet je waar je moet zijn!

Overzicht van gameontwikkelaars

In het online casino van Golden Palace kun je genieten van games van de volgende ontwikkelaars:

Air Dice, Authentic Gaming, Big Time Gaming, Betsoft, BF Games, Booongo, Core Gaming, Endorphina, ELK Studios, Evolution, Ezugi, Fazi, GameArt, Greentube, Habanero, IGT, Lightning Box, NetEnt, OGS, Pariplay, PGSoft, Platipus, Playson, QuickSpin, Red Rake Gaming, Rubyplay, Scientific Games, Spinmatic, Tom Hom, Thunderkick

Website features en gebruikerservaring

De website GoldenPalace.be steekt goed in elkaar. Zowel op de desktop als de mobiel en tablet. Het is overzichtelijk en duidelijk. Dat heeft enerzijds te maken met de overheersende kleurtinten van goud en zwart die zorgen voor een rustgevende ambiance. Anderzijds is de website ook gewoon heel helder opgezet.

Zo is alles vlot te vinden. Alle belangrijke features staan constant bovenin: je profiel, speelrekening en stortingsmogelijkheden, maar ook support, promo’s en het spelaanbod. Dat laatste is zelfs verdeeld in vijf secties die als icoontjes boven in beeld blijven: ‘casino’, ‘dice games’, ‘live casino’, ‘wedden op sport’ en ‘speelzalen’.

GoldenPalace.be is beschikbaar in drie talen (Engels, Frans en Nederlands) en heeft ook een prima zoekfunctie om vlot door het aanwezige spelaanbod te scrollen. Je kunt zoeken op speltitel, -provider en -genre. Heel gebruiksvriendelijk dus, net als het gehele online casino.

Het enige minpuntje is, zoals eerder gezegd, dat niet alle spelletjes in de juiste casinosectie zijn geplaatst. Maar soit, als dat alles is.

Mobiel Casino

Wie het online casino liever op zijn smartphone of tablet bezoekt, zit bij Golden Palace ook goed. De aanbieder beschikt dan wel niet over een eigen applicatie waarmee GoldenPalace.be bezocht kan worden, maar steekt wel veel tijd in het mobiel casino. ‘Mobile first’ is het motto.

GoldenPalace.be is eenvoudig te bezoeken via de webbrowser van je telefoon of gadget en is op maat gesneden voor mobiel gebruik. Het volledige (spel)aanbod van de desktopversie is in een compact formaat beschikbaar. Sterker: heel wat kansspelen komen in het mobiel casino nog beter tot hun recht. Denk bijvoorbeeld aan de mobile first games van spelprovider PG Soft.

Klantenservice

FAQ Golden Palace

Golden Palace beschikt over een klantendienst, maar daar is dan ook alles mee gezegd. De supportpagina is karig en telt ‘slechts’ 13 veelgestelde vragen, waarvan sommige zelfs meer vragen oproepen dan antwoorden. ‘Ik heb bij mijn registratie mijn paspoortnummer ingevuld’, is bijvoorbeeld de eerste ‘vraag’. Ok, lekker helder….

Nee, met de FAQ ben je zeker niet geholpen. Gelukkig is er nog wel de mogelijkheid om de klantenservice te mailen op [email protected] Deze is 24/7 en 7/7 op bereikbaar. Bovendien krijg je daar ook binnen 2 uur wel een reactie. Het is echter wat omslachtig dat er geen telefonisch contact of live chat mogelijk is. Zeker in een tijd waarin customer care toch een van de belangrijkste speerpunten is.

Registratie

Registratie Golden Palace

Als nieuwe speler ben je zo binnen in het online casino van Golden Palace. De registratieprocedure bestaat uit vijf eenvoudige stappen en is vliegensvlug. ‘Je bent slechts 1 minuut verwijderd van het Kingdom of Fun’, klinkt het. En daar is niks aan gelogen!

Hoe lid worden van GoldenPalace.be?

Je start jouw inschrijving door op de goudgele knop ‘WORD NU LID’ op de homepage te drukken. Maar niet voordat je alvast wat voorwerk hebt gedaan, zoals het invullen van je gebruikersnaam, voor- en achternaam en je e-mailadres.

Dat hoef je dan tijdens het registratieproces zelf niet meer te doen. In plaats daarvan geef je in vijf stappen de nog ontbrekende data op, zoals onder meer adresgegevens en je rijksregisternummer. Je registratie voltooi je door jouw e-mail te bevestigen middels een bevestigingsmail. Et voilà: je kunt direct je geluk beproeven met je eigen speelaccount.

We adviseren wel om direct je documenten te laten verifiëren, want dan kun je ook winsten cash opnemen. Jouw documenten laat je eenvoudig checken door deze te uploaden in je profiel (‘mijn documenten’). Ook zonder deze verficatie is het mogelijk om een uitbetaling aan te vragen, maar deze zal pas worden verwerkt nadat jouw account volledig is goedgekeurd.

Verantwoord Spelen

‘Have fun, play safe’. Het motto van Golden Palace is duidelijk: maximaliseer je plezier, speel verantwoord. Het online casino gebruikt deze flitsende leus dan ook veelvuldig om verantwoord spelen te promoten. Maar het komt ook echt met praktische hulpmiddelen om online gokken plezant te houden, zoals een hulppagina, stortingslimiet en zelfuitsluting.

Hulppagina

Golden Palace Verantwoord Spelen

Dat verantwoord spelen voor GoldenPalace.be belangrijk is, blijkt zeker uit de hulppagina. Onderin je scherm, onder het kopje ‘verantwoord gokken’. Op de zeer bondige pagina vind je een gepast antwoord op de meest prangende vragen (hoe een verslaving te herkennen, hoe uitgesloten te worden van online kansspelen, et cetera) en directe links naar instanties als de Belgische Kansspelcommissie en Gokhulp.be voor meer informatie.

Stortingslimiet en zelfuitsluiting

Golden Palace zelfhulpmiddelen

Merk je nu dat je jezelf verliest in het spel, meer geld uitgeeft dan je eigenlijk kwijt kunt of probeert koste wat het koste verliezen goed te maken, dan is het sowieso verstandig om gebruik te maken van een of beide zelfhulpopties die je vindt in jouw speelaccount: de stortingslimiet en zelfuitsluiting. Met het eerste hulpmiddel kun je per week een maximaal stortingsbedrag aan te geven. Dat staat automatisch op €500 per week, zoals wettelijk verplicht, maar is handmatig naar beneden af te stellen. Met de tweede optie kun je jezelf voor onbepaalde tijd uitsluiten. Wil je echt niet langer spelen bij GoldenPalace.be: neem dan contact op met de klantendienst.

Veiligheid, privacy en eerlijk spel gegarandeerd

Golden Palace staat niet alleen voor verantwoord spel, maar ook eerlijk en veilig vermaak. ‘100% legaal, 100% fun’, zoals het online casino het zelf noemt. GoldenPalace.be is sinds 2011 online actief, maar vanaf 28 maart 2012 ook daadwerkelijk legaal. Het ontving toen van de Kansspelcommissie een officiële B+-licentie, later zouden de F+- en A+-licentie volgen. Golden Palace huurt laatstgenoemde vergunning overigens van het veelbesproken Casino Middelkerke van Napoleon Games, dat via het Casino Knokke al een eigen A+-licentie heeft.

Als vergunde aanbieder dient Golden Palace te voldoen aan de wettelijke verplichtingen die zijn opgenomen in de strenge Belgische kansspelwet en de richtlijnen van de toezichthouder. De Kansspelcommissie houdt bovendien in de gaten dat alle producten fair zijn en alle mogelijke maatregelen worden getroffen voor een veilige speelomgeving.

‘Je kunt op beide oren slapen met GoldenPalac.be’, klinkt het dan ook bij de aanbieder. ‘Onze onderneming overbrugt een lange geschiedenis van vijftig jaar waarin kwaliteit en spelersveiligheid hoog in het vaandel staan.’ We hadden het zelf niet beter kunnen verwoorden.

GoldenPalace.com = illegaal

Verwar de legale Belgische aanbieder overigens niet met GoldenPalace.com. Deze staat op de Zwarte Lijst van de Kansspelcommissie en opereert illegaal in België. GoldenPalace.com is een verboden online casino, GoldenPalace.be is een 100% eerlijke, legale en veilige kansspelwebsite!

Golden Palace: Onze conclusie

Golden Palace is niet de gouden standaard voor andere online casino’s. Daarvoor zijn de uitbetalingen te complex en is de klantenservice te summier. Maar dat neemt niet weg dat GoldenPalace.be staat voor 100% betrouwbaarheid en plezier. De goksite steekt goed in elkaar, de spelcatalogus is bomvol, de casinotoernooien zijn groots en het live casino is door de aanwezigheid van Authentic Gaming authentiek te noemen. Golden Palace is dus zeker de moeite waard!

Veelgestelde Vragen

Golden Palace is een bekende Belgische speelhalketen die sinds 28 maart 2012 ook over een legaal online platform beschikt: GoldenPalace.be. Daar kan je terecht voor een totaalpakket aan fun: online casino, bookmaker én dice games.
Hoewel de Golden Palace bonus - net als eender welke casino bonus - sinds maart 2020 in de ban is, beschikt de aanbieder over meer dan voldoende alternatieven. Vooral de casino toernooien van de aanbieder zijn meer dan de moeite waard.
Nee, op het moment beschikt Golden Palace (nog) niet over een mobiele app. Maar niet getreurd, de goksite van de aanbieder is op maat gesneden voor mobiel gebruik via de smartphone of tablet.
Dat is volledig afhankelijk van de gekozen betaalmethode: een bankoverschrijving duurt gemiddeld vijf werkdagen, een opname in een van de speelzalen van Golden Palace kan binnen 24 uur gepiept zijn.